KAAS a tudatos otthonteremtő

Szeged KAAS Ingatlangaléria Kft. - Ingatlan és albérlet keresés

Gyors ingatlankereső

Ár: -
Négyzetméterár: -
Terület: -
Eladó/Kiadó
> Részletes kereső használata >

10 legfrissebb ingatlan

Csere/Beszámítás

Akciós ajánlatok

Albérletek/Bérlemények

KAAS Ingatlancsoport

Kedves Otthonkereső! - Köszöntöm Önt!

Fülöp Erika vagyok, a Kaas Ingatlangaléria tulajdonosa. Meg szeretném hívni Önt egy körutazásra, a magyar Ingatlanpiac világába! Az információ hatalom, és ez kifejezetten igaz az ingatlanpiacra! Ismerje meg segítségünkkel lehetőségei tárházát és találjuk meg közösen álmai ingatlanát!

Célunk, hogy úgy segítsünk Önnek, hogy a legtöbb hasznos információt megkapja döntéshozatalához, és megkönnyítsük a lakásvásárlást. Ne feledje! Egy ingatlanon a legtöbbet a vásárláskor nyerhet, legyen az lakás, családi ház, sorház, ikerház, tégla lakás, panellakás ipari ingatlanok, telkek, üzletek vagy albérletek! Teljes körű szolgáltatással és felkészült kollégákkal várjuk az érdeklődőket.

A KAAS Ingatlangalériában ingatlanszakértők, tanácsadók, ügyvédek, banki ügyintézők, értékbecslők, belsőépítészek és lakberendezők segítségét vehetik igénybe ügyfeleink, így Ön mindent egy helyen elintézhet. Filozófiánk lényege: otthonteremtés felsőfokon. tovább »

Hírek

"Az otthon, ahogy én látom" rajzpályázat (2013-10-01)

KAAS Ingatlangaléria rajzpályázatot hirdet azon alkotószellemű gyermekek számára, akik szívesen vetik papírra képzeletük szüleményeRajzold le, hogy számodra mit jelent az otthon, mitől érzed magad jól, esetleg hogyan képzeled el! Engedd szabadon a fantáziádat, és mutasd meg Nekünk!

A Napos oldal 4.rész (2013-09-30)

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint Kiemelt Közszolgáltatásokért Felelős Államtitkársága számos pályázatot írt ki az elmúlt években annak érdekében, hogy az energiagazdálkodást javítsák, fejlesszék.

A Napos oldal 3.rész (2013-09-20)

Cikksorozatunk korábbi részeiben körüljártuk az energiafelhasználás problémakörét, illetve a napkollektorok típusait és elhelyezésének lehetőségeit. Most a felhasználási lehetőségekről, ezek előnyeiről és hátrányairól lesz szó.

A Napos oldal 2.rész (2013-09-13)

A KAAS Ingatlangaléria frissen indított blogjában megjelenő első cikksorozatunk a megújuló energiaforrások felhasználására szeretné irányítani a figyelmet, ezen belül is a Nap energiájának alkalmazási lehetőségeire.

A Napos oldal 1.rész (2013-09-09)
Napjainkban egyre inkább előtérbe kerülnek a megújuló energiaforrások felhasználására irányuló kezdeményezések. Történik mindez a környezettudatosság jegyében, hiszen a légszennyezést valahogyan csökkenteni kell, hogy élhetőbb környezetet biztosíthassunk magunk, illetve utódaink számára.

Hírarchívum »

A weboldalon található hirdetések nem minősülnek ajánlattételnek, befektetési, jogi vagy adótanácsadásnak. Részletes tájékoztatást, feltételeket csak közvetlen kérésre bocsátunk az érdeklődők rendelkezésére.
A kondíciók módosításának jogát a Kaas Ingatlangaléria Kft. fenntartja.